fbpx

Ceremóniamester Szolgáltatás 2025-re

Üdvözöllek az oldalamon, ahol olyan Párok számára szeretnék segítséget nyújtani, akik 2025-ben tervezik az esküvőjüket.

A 2025-ös esküvőtök előkészületei már most elkezdődhetnek. 

Az esküvői tervezés során a legapróbb részletek is kiemelkedően fontossá válnak és itt jövök Én, hogy gondoskodjak róla, hogy a Nagy Napotok minden pillanata tökéletes legyen.

  Ceremóniamesterként évek óta szervezek és koordinálok esküvőket és örömmel segítek Nektek, hogy az esküvőtök felejthetetlen élmény legyen. 

Ahogy a 2025-ös esküvői szezonra tekintünk, érdemes már most elkezdeni a tervezést. Az időbeosztás rugalmassága mellett a korai foglalásoknak számos előnye van.

Most még az idei áron foglalhatjátok le szolgáltatásomat!

1

Miért fontos időben tervezni?

Az esküvő szervezése hatalmas kihívásokkal jár és az időszakos változások miatt az árak is ingadozhatnak. Az időbeni tervezéssel nem csak biztosíthatjátok a helyet a naptáramban, de lehetőségetek lesz kedvezőbb áron megszerezni a szolgáltatásaimat és biztosítani, hogy minden elképzeléseteket valóra válthassuk.

+ 36 30 846 5569

info@leventecm.hu

Ceremóniamester Szolgáltatásai:

Ceremóniamesteri szolgáltatás: Professzionális ceremóniamesterként gondoskodom a rendezvény zavartalan lebonyolításáról, hogy Ti és Vendégeitek maximálisan élvezhessétek az esküvőtöket. 

Esküvői tervezés és koordináció: Segítek a ceremónia, a vacsora, a fotózás és egyéb programok összehangolásában, hogy gördülékenyen mehessen minden. 

Profi Hangulatteremtés: Gondoskodom arról, hogy az esküvőtök tele legyen nevetéssel, boldogsággal és szeretettel. Együtt megteremtjük azokat a pillanatokat, amelyekre örömmel és szeretettel gondoltok, majd vissza évek múlva is. 

Ötletadás és tanácsadás: Ha kérdéseitek vagy kéréseitek vannak, bármikor fordulhattok hozzám, hogy segítsek nektek döntéseket hozni és megoszthassam Veletek az esküvőkön szerzett tapasztalataimat.

Ceremóniamester mikrofonnal a kezében, a vacsora felszolgálása előtt még pár utolsó gondolatot megoszt a Vendégekkel.

Nézzetek körül az oldalamon, ismerkedjetek meg szolgáltatásaimmal, és tegyétek meg az első lépést egy felejthetetlen esküvő felé! Bízzátok rám a ceremóniamesteri feladatokat, hogy nyugodt szívvel élvezzétek minden pillanatát a Nagy Napotoknak.
Ha szeretnétek megbeszélni az esküvőtök részleteit vagy bármilyen kérdésetek van, ne habozzatok felvenni Velem a kapcsolatot!
Izgatottan várom tiszteletteljes megkereséseteket, hogy segíthessek elképzeléseiteket megvalósítani!

Gyöngyvér & Levente
Gyöngyvér & Levente
2022.10.15
Tovább olvasom
"Nagyon örülünk, hogy Leventét választottuk a nagy napunkra. Mindenben segített az előkészületek során, és a nagy napon is mindig figyelt mindre. Semmin nem kellett aggódnunk, amiért nagyon hálásak vagyunk neki. Minden úgy történt ahogy mi azt elterveztük. Köszönet érte! "
Henriett & Dénes
Henriett & Dénes
2022.03.19..
Tovább olvasom
"Levi a legjobb Ceremóniamester! Nagyon kedves, segítőkész és ami a legfontosabb PROFI! Nélküle nem ment volna olyan gördülékenyen minden. Csak ajánlani tudom. 😊 "
Kinga & Gergő
Kinga & Gergő
2022.07.09.
Tovább olvasom
"Az egyik legjobb döntésünk volt az esküvő szervezése kapcsán, hogy Leventét választottuk ceremóniamesternek. Közvetlen, nem erőltetett, jó humorú és mindent megtett annak érdekében, hogy nekünk semmin se kelljen aggódnunk a hatalmas izgulás mellett. Csak ajánlani tudom !"
Brigi & Gergő
Brigi & Gergő
2022.09.02.
Tovább olvasom
"Nagyon örülünk, hogy Levit választottuk ceremóniamesternek, brutál jó hangulatot csinàlt, mindenkinek nagyon tetszett! Bàtran ajánljuk!! Köszönünk Mindent, egy élmény volt!!! "
Ani & Gyuri
Ani & Gyuri
2023.07.08.
Tovább olvasom
Laza, felkészült ceremóniamester. Már a szervezésnél is rugalmas, segítőkész. Mindenben lehet rá számítani!!! Köszönjük!!🥰🥰
Rami & Robi
Rami & Robi
2021.08.07.
Tovább olvasom
"Nagyon örülünk, hogy Levi lett a ceremóniamesterünk, aki minden kérésünket, elvárásunkat elfogadta, figyelembe vette , közvetlen és barátságos, nagydumás személyiségével. Később a forgatókönyv elkészítésénél és az utolsó simításoknál is mindenben mellettünk állt. Az esküvő napján végig figyelemmel kísért mindent és Mindenkit, profi és figyelmes volt, ha kellett segített, tájékoztatott , intézett mindent. Szerencsések vagyunk...
Dóri & Sanyi
Dóri & Sanyi
2021.09.18.
Tovább olvasom
"Nagyon örülünk, hogy a ceremóniamester választás során rátaláltunk Leventére, aki minden elvárásunkat felülmúlta közvetlen és nagydumás személyiségével. Már az első személyes találkozás alkalmával bebizonyította, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk rá. Később a forgatókönyv elkészítésénél és az utolsó simításoknál is mindenben mellettünk állt. Az esküvő napján végig profi és figyelmes volt...
Kitti & Dávid
Kitti & Dávid
2021.08.26.
Tovább olvasom
"A mi nagy napunk is megvolt. Álomszerű volt az egész. A legfontosabb hogy ne izguljatok, csak adjátok át magatokat a napnak. Élvezzétek ki minden percét, mert tényleg nagyon gyorsan elmegy a nap. Minden tökéletes volt, ahogy azt szerettem volna. Ha kedves, vicces, profi, modern stílusú, vagány, minden kívánságotokat teljesítő ceremóniamestert kerestek ajánlom Haraszti Levente - t, a legjobb!!"
Előző
Következő

Ceremóniamester foglalás 2024-re

Az első lépés az ajánlatkérés.
Amint sikerült meghatároznotok az esküvő dátumát és ajánlatkérésetek után jeleztem, hogy szabad az időpontotok a naptáramban, egy kötetlen találkozó alkalmával megismerkedünk, majd a szerződéskötés után azonnal lefoglalom a Nagy Napotokat.
Az idei áron, előzetes foglalással tudjátok igénybe venni a szolgáltatásaimat, így a költségvetésetekbe is könnyebben beilleszthetitek.

Ingyenes Ajánlatkérés

Kérlek, add meg az adataidat és 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot!

2025-ös esküvő tervezése

Az esküvő tervezése számomra szenvedély és azt szeretném, hogy minden Pár a legjobb emlékekkel távozzon az esküvőjéről. 

Nincs is annál szebb, mint látni, hogy boldogan és könnyedén töltitek a Nagy Napotokat, miközben Én minden részletre odafigyelve támogatlak
Titeket, hogy együtt megteremtsük az esküvőtök varázslatos atmoszféráját és egyedi stílusát, a kreativitásommal és odaadásommal.

Haraszti Levente Ceremóniamester mikrofonnal a kezében éppen beszél

Engem kerestek, ha...

Szeretnétek egy olyan ceremóniamestert, aki az alkalomhoz és szituációhoz illő humorral, komolysággal és kellő lazasággal, határozottsággal kommunikál.
Modern, fiatalos „bulis” esküvőt szeretnétek ahol a boldog és az örömteli pillanatok állnak a főszerepben, kötelező és kellemetlen programok helyett.
Felejthetetlen és megismételhetetlen élményekkel szeretnétek Ti és Vendégeitek is gazdagodni.
Fontos számotokra, hogy egy megbízható, talpraesett és határozott személy segítsen Titeket a szervezéstől az esküvő végéig.
Mr & Mrs játék kérdések felolvasása közben kockás szürke mellényben és mikrofonnal a kezemben.
Szeretnétek, hogy az esküvőtök tökéletesen szervezett és levezetett legyen? 🙂
Ceremóniamesterként a szervezéstől a Nagy Nap levezetésééig állok rendelkezésetekre! 🙂 Tapasztalt Ceremóniamester az Esküvő Sikeréért!
Ingyenes ajánlatkérés
Gabi & Zoli új asszonyként és új emberként átöltözve egy közös fotóra kértek fel és természetesen nem tudtam nemet mondani.
"Nagyon örülünk, hogy Levit választottuk ceremóniamesternek, brutál jó hangulatot csinàlt, mindenkinek nagyon tetszett! Bàtran ajánljuk!! Köszönünk Mindent, egy élmény volt!!! "
Ceremóniamesterként szerencsére már rengeteg embernek sikerült örömteli, felejthetetlen boldog pillanatokat szereznem! Bízom benne, hogy hamarosan Ti is közöttük lesztek! 🙂
Referenciák
Kinga és Gergő csoportképe a kedves Vendégeikkel.
Engedd, hogy emlékezetessé tegyem a nagy napod minden pillanatát és vezesselek a boldogság útján!
Megismételhetetlen, felejthetetlen boldog pillanatok... Ezeket találod a galériámban. 🙂 Remélem hamarosan elkezdhetjük megtervezni a Ti tökéletes pillanataitokat!🙂
Galéria

Humoros

Tapasztalt

Rugalmas

Elegáns

A ceremóniamester szolgáltatás ára

180 000 Ft

Az ár magában foglalja az első találkozó utáni személyes konzultációkat, a forgatókönyv elkészítését, az esküvő teljes műsorvezetését, az előre megbeszéltek szerint.
Az ár nem tartalmazza a plusz útiköltséget, mely 100 Ft/km költséget jelent, ha az esküvő helyszíne nem Albertirsán vagy annak környékén van.