Kedves Látogató!

Engedjétek meg, hogy nagy örömmel mutassam be Nektek, Albertirsa legújabb rendezvényhelyszínét.

Budapesttől mindösszesen 50 km-re, páratlan környezetben található és a számos igénybe vehető szolgáltatásnak köszönhetően minden részletre odafigyelve gondoskodnak az ide érkező Vendégek maximális elégedettségéről és a rendezvényük zavartalan lebonyolításáról.

 
A kiváló elhelyezkedés lehetővé teszi a könnyű megközelíthetőséget, valamint a széles körű parkolási lehetőséget az ide érkezők részére. 

Emellett, modern technikai felszereléssel és professzionális catering szolgáltatással állnak rendelkezésetekre, hogy minden rendezvény gördülékenyen és sikeres legyen.

Pino Pince felirat és a háttérben az épület fekszik

Kedves Érdeklődő Jegyespárok!

Készültök életetek egyik legfontosabb napjára, de még nem találtátok meg a megfelelő esküvői helyszínt?

Jó szívvel ajánlom figyelmetekbe a Pest vármegyében, Budapesttől mindösszesen 50 km-re, Albertirsán található Pino Pincét. Ez a „kis” egy hektáros borászat, idéntől egy 150 négyzetméteres kb 70 fő befogadására alkalmas rendezvényházzal bővítette igénybe vehető szolgáltatásainak lehetőségeit.

A belső tér dizájnja elegáns és letisztult, tökéletesen alkalmazkodik minden esküvő típusához.

Professzionális tervezésnek és kialakításának köszönhetően, számos egyéb díjmentes szolgáltatás könnyíti meg az ifjú Párok gondtalan szórakozását és a szolgáltatói csapat munkáját.  

Rugalmas hozzáállásuk és személyre szabott szolgáltatásaik garantálják, hogy rendezvényetek egyedi, felejthetetlen és megismételhetetlen élmény lesz minden résztvevő számára!

Pino Pince főasztala a vendégek szemszögéből nézve lila fehér terítéssel.

Gyönyörű környezet, romantikus hangulat és a legmodernebb szolgáltatások biztosítják, hogy az esküvőtök varázslatos és emlékezetes legyen minden résztvevő számára.

Ingyenes Ajánlatkérés

150 négyzetméteres terem U alakban felterítve
Legyen szó egy meghitt szertartásról, boldog pillanatokkal teli csoportképekről, pazar ünnepi vacsoráról vagy a reggelig tartó felejthetetlen és megismételhetetlen ünneplésről, a Pino Pince és Szolgáltatói csapata mindig nagy örömmel és odaadással segít abban, hogy a Ti Nagy Napotok olyan legyen, mint amilyennek mindig is megálmodtátok!
Pino Pince esküvői fehér-lila terítés
Pino Pince főasztalnál üllő ifjú Pár.

Rendezvényhelyszín Ajánlatkérés

Izgatottan várjuk megtisztelő megkereséseteket! Profi csapat és kifinomult, egyedi szolgáltatások amik Titeket várnak! 

Kérjetek egyedi ajánlatot, hogy együtt emlékezetes eseményt és élményt teremthessünk minden kedves részvevő számára. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, lépj kapcsolatba Velünk még ma!

Pino Pince Kapcsolat

Verseci István

+ 36 30 846 5569

Fülöp Norbert

+36 20 433 5547

irsa.bor@gmail.com

www.pinopince.hu

Keress fel minket

Pest Vármegye
Albertirsa
Kakasi dűlő 3.

“Vasútállomástól gyalog 10 percre vagyunk, ha kóstolnátok…”

Pino Pince Rendezvényterem
Pino Pince új rendezvényterme