fbpx

Ceremóniamester Kapcsolat

Készül az esküvődre, de még nincs ceremóniamestered?
Könnyű és gyors válaszokat szeretnél? 

Keress bizalommal, ha valóban egy profi ceremóniamestertől ajánlatra van szükséged!

Egy napon belül biztosan, de van, hogy hamarabb is válaszolok a kérdéseidre. A gyors és hatékony kommunikáció megkönnyíti a sikeres együttműködést. 

Több éves tapasztalattal és profi szolgáltatásokkal várom megkeresésedet, hogy együtt álmodjuk meg az esküvőd részleteit!

tömörített kapcsolat oldal
A hozzáértésem és odafigyelésem révén garantáltan egy felejthetetlen esküvő szervezésében leszek segítségedre.

+ 36 30 846 5569

info@leventecm.hu

Ha szeretnétek, hogy az esküvőtök gördülékenyen menjen és minden apró részletre odafigyelve valósuljon meg, akkor használd az online űrlapot vagy vedd fel Velem a kapcsolatot, és készítsük el együtt az esküvőd egyedi tervét, amely minden vágyadat és elképzelésedet valóra váltja. 

Bízzátok rám az esküvő koordinálását, hogy Te és a Vendégeitek a legszebb pillanatokra koncentrálhassatok, és élvezzétek a nagy napot szorongás és stressz nélkül!

Ceremóniamester ajánlatkérés

Kérlek, add meg az adataidat és 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot!
Haraszti Levente Ceremóniamester portré kép barna öltönyben

Ajánlatkérése után

Írjatok nekem hogyan képzelitek el a nagy napotokat. Esetleg az elvárásaitokról a ceremóniamesterrel kapcsolatban és Én 24 órán belül felveszem Veletek a kapcsolatot.
Amennyiben ajánlatom szimpatikus, egy kötetlen baráti személyes vagy online találkozón megismerkedünk. Ez még semmilyen kötelezettséggel nem jár egyikünk részéről sem.
A következő lépésben aláírjuk a szerződést. Megoldható online, illetve személyesen is.
Ismét találkozunk és elkezdjük tervezni az esküvőtöket. Minden programot részletesen átbeszélünk és rengeteg tanáccsal látlak el benneteket.
A továbbiakban folyamatosan kapcsolatban maradunk, hogy minden kérdésre választ adjak, és igényetek szerint segítsek a nagy napotok előkészületeiben.
Az esküvőtök napján pedig mindenben segítelek és támogatlak Titeket, hogy csak Vendégeitekkel és a boldog pillanatokkal kelljen foglalkoznotok.

Engem kerestek, ha...

Szeretnétek egy olyan ceremóniamestert, aki az alkalomhoz és szituációhoz illő humorral, komolysággal és kellő lazasággal, határozottsággal kommunikál.
Modern, fiatalos „bulis” esküvőt szeretnétek ahol boldog és az örömteli pillanatok állnak a főszerepben, kötelező és kellemetlen programok helyett.
Felejthetetlen és megismételhetetlen élményekkel szeretnétek Ti és Vendégeitek is gazdagodni.
Fontos számotokra, hogy egy megbízható, talpraesett és határozott személy segítsen Titeket a szervezéstől az esküvő végéig.

A ceremóniamester szolgáltatás ára

180 000 Ft

Az ár magában foglalja az első találkozó utáni személyes konzultációkat, a forgatókönyv elkészítését, az esküvő teljes műsorvezetését, az előre megbeszéltek szerint.
Az ár nem tartalmazza a plusz útiköltséget, mely 100 Ft/km költséget jelent, ha az esküvő helyszíne nem Albertirsán vagy annak környékén van.
Ceremóniamester szolgáltatás 2024-re tulajdonságokkal, narancssárga háttérrel

Miért érdemes időben foglalni?

Az esküvő szervezése hatalmas kihívásokkal olykor nagy teherrel jár és a rohanó Világnak köszönhetően és a változások miatt az árak is ingadozhatnak.

Az időbeni foglalással nem csak biztosíthatjátok a helyet a naptáramban, de lehetőségetek lesz nyomottabb áron lefoglalni a szolgáltatásaimat és biztosítani, hogy minden elképzeléseteket valóra válthassuk.