fbpx

Haraszti Levente Ceremóniamester Visszajelzések

Bízzátok rám a nagy nap szervezésének és levezetésének részleteit és a legjobb véleményekkel távozhatok az esküvőtökről. 
Ceremóniamesterként mindig a Ti elképzeléseitekre és igényeitekre figyelek és a vendégek szórakoztatására és a hangulat fokozására törekszem.
 Olvassátok el, mit mondanak rólam a korábbi Párok az oldalamon!
Az ifjú házasok az utolsó információkat kapják, hogy a lakatot hova helyezzék el.
Esküvőnk szervezésének a legelején az első megbeszélésünk után egészen biztosak voltunk abban hogy Levente a lehető legmegfelelőbb ceremóniamester arra hogy az elképzelt esküvőnket megtudjuk valósítani. Az egész szervezési folyamat nagyon rugalmasan zajlott , nem utolsó sorban mindig jó kedvűen! 😁😊 2021.06.11-én volt az esküvőnk a Barabás-tanyán Vasadon , ahol minden pont úgy volt ahogy mi azt megálmodtuk , és ez nem jött volna össze Levente profi munkája nélkül! Vendégek érkezését követően Levente azonnal megteremtette a kitűnő alaphangulatot. Az esküvő minden egyes percében ott volt ahol szükség volt rá , mindig számíthattunk rá! 😁 Minden apró részletre figyelt! Remekül éreztük magunkat , és hálásak vagyunk hogy a mi ceremóniamesterünk az egész esküvőt úgy "bonyolította" le ahogy azt mi megálmodtuk ! 💪😊😊😎 Köszönet a fantasztikus munkádért , és rengeteg sikeres esküvőt kívánunk !
Nagyon örülünk, hogy Leventét választottuk ceremóniamesterünknek! A szertartások előkészületétől a menyecske tánc végéig folyamatosan terelgette a 90 fős násznépet, kellő humorral és lazasággal. Minden apró részletre figyelt, már az esküvő előkészületeinél is rengeteg kérdésben segített. Hálásak vagyunk, hogy ilyen jól sikerült a nagy napunk, pörgését vendégeink is dicsérték 🙂 Bátran ajánljuk mindenkinek! 😊
"Amit Levente művel az már túlmutat azon hogy profi és imádja a munkáját. Azt gondolnánk a násznépet összeverbuválni egy csoportképre gyerekjáték. Hát nem ( lásd a képen milyen határozottan kell sétálni ) De hogy ezután olyan jókedvű csoportképek készüljenek mint ami Szandi & Gergő ( fotók hamarosan) esküvőjén készültek, ahhoz a jó fej vendégeken kívül Levente is kellett. Amit az "előző életéből" hozott, az emberek szeretete, az alázat, ahogy a munkához áll, a közvetlenség, amivel mindenkit mosolyra bír, a munkabírás, hogy hajnalban is poénkodik. Köszönjük Leventét kedves Vendéglátás Keressétek fel Haraszti Levente Ceremóniamester - t. Esküvőtök után tuti ajánlani fogjátok másoknak is "
"A mi nagy napunk is megvolt. Álomszerű volt az egész. A legfontosabb hogy ne izguljatok, csak adjátok át magatokat a napnak. Élvezzétek ki minden percét, mert tényleg nagyon gyorsan elmegy a nap Minden tökéletes volt, ahogy azt szerettem volna. Ha tökéletes helyszínt szeretnétek kicsit eldugott helyen, gyönyörű zöld, vintage stílusú környezetben szívből ajánlom a Viktória Fogadót, ha pedig kedves, vicces, profi, modern stílusú, vagány, minden kívánságotokat teljesítő ceremóniamestert kerestek ajánlom Haraszti Levente - t, a legjobb!!"

Humoros

Megbízható

Segítőkész

Modern

Ceremóniamester Referenciák

"Levi a legjobb Ceremóniamester! Nagyon kedves, segítőkész és ami a legfontosabb PROFI! Nélküle nem ment volna olyan gördülékenyen minden. Csak ajánlani tudom. 😊 "
"Nagyon örülünk, hogy Levit választottuk ceremóniamesternek, brutál jó hangulatot csinàlt, mindenkinek nagyon tetszett! Bàtran ajánljuk!! Köszönünk Mindent, egy élmény volt!!! "
Nagyon sokat segített a nagy napunkon! Tökéletesen irányította az egész napot és nagyon jó hangulatot csinált! Odafigyelt mindenkire ràm pedig kifejezetten! Nem vitte túlzásba mindenkivel kedves volt és vicces! Csak ajánlani tudom mindenkinek Levit! Köszönjük, hogy velünk voltál!🥰
Gyöngyvér & Levente
Gyöngyvér & Levente
2022.10.15
Tovább olvasom
"Nagyon örülünk, hogy Leventét választottuk a nagy napunkra. Mindenben segített az előkészületek során, és a nagy napon is mindig figyelt mindre. Semmin nem kellett aggódnunk, amiért nagyon hálásak vagyunk neki. Minden úgy történt ahogy mi azt elterveztük. Köszönet érte! "
Henriett & Dénes
Henriett & Dénes
2022.03.19..
Tovább olvasom
"Levi a legjobb Ceremóniamester! Nagyon kedves, segítőkész és ami a legfontosabb PROFI! Nélküle nem ment volna olyan gördülékenyen minden. Csak ajánlani tudom. 😊 "
Kinga & Gergő
Kinga & Gergő
2022.07.09.
Tovább olvasom
"Az egyik legjobb döntésünk volt az esküvő szervezése kapcsán, hogy Leventét választottuk ceremóniamesternek. Közvetlen, nem erőltetett, jó humorú és mindent megtett annak érdekében, hogy nekünk semmin se kelljen aggódnunk a hatalmas izgulás mellett. Csak ajánlani tudom !"
Brigi & Gergő
Brigi & Gergő
2022.09.02.
Tovább olvasom
"Nagyon örülünk, hogy Levit választottuk ceremóniamesternek, brutál jó hangulatot csinàlt, mindenkinek nagyon tetszett! Bàtran ajánljuk!! Köszönünk Mindent, egy élmény volt!!! "
Ani & Gyuri
Ani & Gyuri
2023.07.08.
Tovább olvasom
Laza, felkészült ceremóniamester. Már a szervezésnél is rugalmas, segítőkész. Mindenben lehet rá számítani!!! Köszönjük!!🥰🥰
Rami & Robi
Rami & Robi
2021.08.07.
Tovább olvasom
"Nagyon örülünk, hogy Levi lett a ceremóniamesterünk, aki minden kérésünket, elvárásunkat elfogadta, figyelembe vette , közvetlen és barátságos, nagydumás személyiségével. Később a forgatókönyv elkészítésénél és az utolsó simításoknál is mindenben mellettünk állt. Az esküvő napján végig figyelemmel kísért mindent és Mindenkit, profi és figyelmes volt, ha kellett segített, tájékoztatott , intézett mindent. Szerencsések vagyunk...
Dóri & Sanyi
Dóri & Sanyi
2021.09.18.
Tovább olvasom
"Nagyon örülünk, hogy a ceremóniamester választás során rátaláltunk Leventére, aki minden elvárásunkat felülmúlta közvetlen és nagydumás személyiségével. Már az első személyes találkozás alkalmával bebizonyította, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk rá. Később a forgatókönyv elkészítésénél és az utolsó simításoknál is mindenben mellettünk állt. Az esküvő napján végig profi és figyelmes volt...
Kitti & Dávid
Kitti & Dávid
2021.08.26.
Tovább olvasom
"A mi nagy napunk is megvolt. Álomszerű volt az egész. A legfontosabb hogy ne izguljatok, csak adjátok át magatokat a napnak. Élvezzétek ki minden percét, mert tényleg nagyon gyorsan elmegy a nap. Minden tökéletes volt, ahogy azt szerettem volna. Ha kedves, vicces, profi, modern stílusú, vagány, minden kívánságotokat teljesítő ceremóniamestert kerestek ajánlom Haraszti Levente - t, a legjobb!!"
Előző
Következő

Felfedezted az elégedett Párok referenciáit és véleményeit?

Az esküvőd szervezésében és lebonyolításában a legjobb partner vagyok, akinek köszönhetően garantáltan a legemlékezetesebb pillanatokban fogtok részesülni.

"Nagyon örülünk, hogy a ceremóniamester választás során rátaláltunk Leventére, aki minden elvárásunkat felülmúlta közvetlen és nagydumás személyiségével. Már az első személyes találkozás alkalmával bebizonyította, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk rá. Később a forgatókönyv elkészítésénél és az utolsó simításoknál is mindenben mellettünk állt. Az esküvő napján végig profi és figyelmes volt, ha kellett színre lépett, ha kellett segített, ha kellett háttérbe vonult. Nem éreztük soknak a jelenlétét, inkább egy volt a barátok közül. Köszönünk mindent és örülünk, hogy részese voltál a nagy napunknak! "
Laza, felkészült Ceremóniamester. Már a szervezésnél is rugalmas, segítőkész. Mindenben lehet rá számítani!!! Köszönjük!!🥰🥰
"Az egyik legjobb döntésünk volt az esküvő szervezése kapcsán, hogy Leventét választottuk ceremóniamesternek. Közvetlen, nem erőltetett, jó humorú és mindent megtett annak érdekében, hogy nekünk semmin se kelljen aggódnunk a hatalmas izgulás mellett. Csak ajánlani tudom !"
Kinga és Gergő csoportképe a kedves Vendégeikkel.
Kinga&Gergő
2022.07.09.

Ceremóniamester Vélemények

"Sokat gondolkoztunk, hogy legyen e ceremóniamesterünk vagy sem... Végül úgy döntöttünk, hogy lesz! Így találtuk meg Leventét akinek személyében egy nagyon jó kedvű, kedves és nagy beszédes 😁 srácot ismertünk meg, aki nem mellesleg érti a dolgát! Sok ötlete van, megszervezi a Nagy Nap menetrendjét és konkrétan semmivel nem kellett foglalkoznunk mert mindent Ő irányított! Nagyon hálásak vagyunk Neki és szívből ajánljuk Őt! Köszönjük szépen! 😊"
Gabival és Andrással egy közös képen az esküvőjükön
Gabriella&András
2021.08.28.
"Amikor találkoztunk személyesen Levivel az első alkalommal, már ott 100%-osan meggyőzött minket, hogy jön velünk az esküvőre ceremóniamesterként Az egyeztetéseink nagyon gördülékenyen mentek, Levi is alkalmazkodott hozzánk teljes mértékben. Többször átbeszéltük a forgatókönyvet, ami megnyugtatott minket a nagy nap előtt. Sokféle tanácsot adott, hogy milyen programok legyenek (pl. Mr. és Mrs. játék, csillagszórózás, csókkamera), melyek az esküvőn remekül sikerültek és jól fognak mutatni a videón is Levi egy olyan karakter akire oda kell figyelni, követte őt a násznép minden kérésében és lenyűgözött mindenkit a humora és ahogyan levezényelte az esküvőt és terelgette az embereket. Még a szertartás előtt felszólalt, elmondta a főbb információkat és onnantól kezdve minden történésnél mondta a teendőket és irányította az embereket. Ha ceremóniamestert kerestek csakis Levit válasszátok !!!"
"Sok szeretettel ajánljuk Leventét, aki nem csak ceremónia mesterként végezett tökéletes munkát, de közvetlenségével, segítőkész és vidám személyiségével hozzájárult, hogy felejthetetlen és gördülékeny legyen esküvőnk napja. A család és a barátok napokig emlegették kimagasló teljesítményét, ami teljes mértékben igazodott a mi elképzelésünkhöz. A szervezés időszakában többször is személyesen segített a programokat pontosítani, mindig lehetett számítani az őszinte véleményére és tanácsaira. "
"Nagyon örülünk, hogy Levi lett a ceremóniamesterünk, aki minden kérésünket, elvárásunkat elfogadta, figyelembe vette , közvetlen és barátságos, nagydumás személyiségével. Később a forgatókönyv elkészítésénél és az utolsó simításoknál is mindenben mellettünk állt. Az esküvő napján végig figyelemmel kísért mindent és Mindenkit, profi és figyelmes volt, ha kellett segített, tájékoztatott , intézett mindent. Szerencsések vagyunk , hogy megélhettük Nagy Napunkat a legszebben , stresszmentesen Köszönünk mindent és örülünk, hogy részese voltál a nagy napunknak!"
"Levente egy nagyon laza, pörgős srácként mutatkozott be az első találkozón, megbeszélésen, ezáltal egyből szimpatikussá vált számunkra. A későbbiek során meg is bizonyosodtunk róla, hogy valóban egy szakmájában jártas ceremóniamestert választottunk. Bármilyen kérdéssel bátran fordulhattunk hozzá, készségesen, segítőkészen válaszolt. Kezébe vette az egyeztetést a különböző szolgáltatókkal, hogy nekünk tényleg csak egymásra kelljen koncentrálnunk. Őszintén szólva mikor eljött a nagy napunk, meglepődtem mennyire könnyedén, lazán kezel mindent, és tartja kézben az eseményeket. Az este folyamán mindenen rajta tartotta a figyelmét, mondhatni jött-ment intézkedett, beszélgetett a vendégekkel, szórakoztatott mindenkit, hihetetlen jó hangulatot teremtett a különböző beszédeivel, játékaival. Tiszta szívemből ajánlom Leventét, mindazoknak akik szeretnének egy könnyed, laza, jó hangulatú, zökkenőmentes lakodalmat."
"Nagyon örülünk, hogy Leventét választottuk a nagy napunkra. Mindenben segített az előkészületek során, és a nagy napon is mindig figyelt mindre. Semmin nem kellett aggódnunk, amiért nagyon hálásak vagyunk neki. Minden úgy történt ahogy mi azt elterveztük. Köszönet érte! "

+ 36 30 846 5569

info@leventecm.hu

Ceremóniamester Munka Közben...

Ceremóniamester ajánlatkérés

Kérlek, add meg az adataidat és 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot!

A ceremóniamester szolgáltatás ára

180 000 Ft

Az ár magában foglalja az első találkozó utáni személyes konzultációkat, a forgatókönyv elkészítését, az esküvő teljes műsorvezetését, az előre megbeszéltek szerint.
Az ár nem tartalmazza a plusz útiköltséget, mely 100 Ft/km költséget jelent, ha az esküvő helyszíne nem Albertirsán vagy annak környékén van.