Kedves érdeklődő Ifjú Párok!

Sok szeretettel köszöntelek Titeket a weboldalamon. Engedjétek meg, hogy bemutatkozzak.

Haraszti Levente vagyok, egy tapasztalt, megbízható és elkötelezett ceremóniamester!

Több, mint 10 év felszolgálói tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy belevágok a vendéglátás egy sokkal személyesebb és örömtelibb részébe. A vendéglátásban eltöltött időnek köszönhetően rengeteg emberrel találkozhattam, és személyes kapcsolatokat alakíthattam ki velük. Az utolsó 2 évemet az ország egyik legjobb esküvői helyszínén töltöttem, ahol, világossá vált számomra, hogy az esküvők sokkal többek, mint csak egy ünnepélyes alkalom – ezek az érzelmekkel és boldogsággal teli pillanatok az élet egyik legfontosabb mérföldkövei.

Ezek a tapasztalatok kiemelkedően hasznosnak bizonyultak, amikor a ceremóniamesteri karrieremre váltottam.

5

Ceremóniamester tapasztalat


” Az elmúlt 3 évben több mint 50 sikeres esküvőn dolgozhattam és osztozhattam a legszebb és legemlékezetesebb pillanatokban. Ez az élmény rendkívül gazdagította a tudásomat és segített kialakítani saját egyedi ceremóniamesteri stílusomat, így amikor az esküvői nap elérkezik, mindig büszkén állok a párok oldalán, készen arra, hogy mindent megtegyek a tökéletes lebonyolításért. Tapasztalatom és elkötelezettségem garancia arra, hogy minden részletre odafigyelek, és minden pillanatot felejthetetlenné teszek. ”

Az ország legjobb esküvői szakembereivel, szolgáltatóival és ceremóniamestereivel való közelről történő találkozás és megismerkedés meghatározó volt a szakmai fejlődésemben is. 

Mindezek mellett fontosnak tartottam elvégezni egy ceremóniamester képzést is, ahol még szélesebb körű tudást és készségeket szereztem az esküvők professzionális lebonyolításához. 

Ennek eredményeként számos gyakorlati tudást sajátítottam el, amit sikeresen alkalmazok a munkám során.

Ceremóniamester képzés elvégzése után átadott oklevél Haraszti Levente Ceremóniamester részére.

+ 36 30 846 5569

info@leventecm.hu

Amikor hozzám fordultok, biztosak lehettek benne, hogy odafigyelek az apró részletekre és mindent megteszek az esküvőtök tökéletes lebonyolításáért. Esküvői Ceremóniamesterként nagy hangsúlyt fektetek a részletekre és a figyelemre. Az esküvő során minden apró részlet számít, és azon vagyok, hogy semmi ne maradjon figyelmen kívül.

Legyen szó az időzítésről, tájékoztatásról vagy a vendégek igényeiről, mindent gondosan megtervezek és koordinálok, hogy Ti és Vendégeik maximálisan élvezhessék az esküvőt. 

Hiszen a Ti boldogságotok az elsődleges célom. 

Ceremóniamesterként az én feladatom, hogy megkönnyítsem az esküvők szervezését és lebonyolítását. Bármilyen kihívás vagy kérdés merülne fel, mindig itt vagyok, hogy segítsek és támogassalak benneteket. A jókedvem, segítőkészségem és beszédtudásom mindig kéznél van, hogy az egész napot gördülékenyen és boldogan tölthessük együtt.

Esküvői ceremóniamesterként szenvedéllyel és elhivatottsággal törekszem arra, hogy a legfontosabb pillanatokat felejthetetlenné tegyem.

Feltett kézzel jelzem a Dj kollégának, hogy minden készen áll, a násznép meg a háttérben várja a nyitótánc kezdését.
"Nagyon örülünk, hogy Levit választottuk ceremóniamesternek, brutál jó hangulatot csinàlt, mindenkinek nagyon tetszett! Bàtran ajánljuk!! Köszönünk Mindent, egy élmény volt!!! "
Ceremóniamesterként a szervezéstől a Nagy Nap levezetésééig állok rendelkezésetekre! 🙂 Tapasztalt Ceremóniamester az Esküvő Sikeréért!
Vélemények
Gabi & Zoli új asszonyként és új emberként átöltözve egy közös fotóra kértek fel és természetesen nem tudtam nemet mondani.
A Galériámban megtekinthetitek az előző esküvőkön készült képeket, amelyek bemutatják az általam vezetett boldog és elégedett párokat. Remélem, hogy ezek az emlékek inspirálóak lesznek számotokra.
Hiszem, hogy minden esküvőnek a szeretetről, meghitt pillanatokról és örömteli élményekről kell szólnia. A célom az, hogy egyedi és személyre szabott esküvőket tervezzek, amelyek tükrözik a párok egyediségét és stílusát.
Galéria

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a bemutatkozásomat és érdeklődtetek ceremóniamesteri szolgáltatásom iránt. Nagy megtiszteltetés lenne, ha részese lehetnék a Nagy Napotoknak és segíthetnék abban, hogy felejthetetlenné tegyük az esküvőtöket. Számíthattok rám, hogy megbízható és elkötelezett ceremóniamesterként minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy az álmotok valóra váljon. A jókedvű, segítőkész és vidám személyiségemmel garantálom, hogy az esküvőtökön résztvevők mosolyogva emlékezzenek, majd vissza a felejthetetlen és boldog pillanatokra.

Ha szeretnétek, hogy a Nagy Napotok megbízható kezekben legyen, ne habozzatok felvenni velem a kapcsolatot!
Kezdjük el együtt tervezni és megvalósítani az esküvőtök álomszerű pillanatait!”

Ceremóniamester ajánlatkérés

Kérlek, add meg az adataidat és 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot!

Ceremóniamester Munka Közben...